HANIL - PENSTERIL UV TERBAIK UNTUK KEGUNAAN SEMUA

by - 11:43 AM




Seharian kita sibuk di pejabat dan pulang ke rumah menguruskan rumah tangga. Berkejar untuk memasak, membasuh pakaian, mengemas rumah dan menguruskan anak - anak. Belum lagi menghabiskan masa membasuh botol-botol susu anak-anak selepas seharian digunakan. Perlu membasuh dan merendam di dalam air panas. Proses manual yang panjang dan memenatkan. 
Proses yang boleh membahayakan kita dan anak-anak dengan kegunaan air panas jika tidak diuruskan dengan betul dan cermat.

Kini, ada satu produk pensterilan yang akan memudahkan kerja seharian kita. Produk yang di edarkan oleh Best Baby Essential Sdn Bhd iaitu HANIL UV STERILIZER. 

HANIL UV STERILIZER adalah 100% buatan dari Korea, dipatenkan dan dihasilkan oleh Hanil Electric Co. Ltd. Satu Jenama yang mantap dengan rekod prestasi lebih dari 50 tahun. HANIL UV STERILIZER telah berada agak lama di pasaran negara Singapura dan telah memenangi dua anugerah di sana.


 Young Parents ' SG Parents' Choice Award
Year 2016/2017



Apa yang menarik tentang HANIL UV STERILIZER ?

1. Pengsterilan dengan satu sentuhan butang
Sangat mudah hanya menekan satu butang kerja pengeringan dan pengsterilan akan dilakukan dengan lengkap.



Fungsi butang
Auto: Mengering selama 30 minit dan mengsteril selama 10 minit berikutnya
Sterilize: Hanya untuk pengsterilan selama 10 minit
Clean: Mengudaraan bahagian dalam selama 10 minit
Store: Untuk memastikan barangan yang disterilkan bersih pada setiap masa melalui pensterilan setiap 2 minit secara berselang selama 2 jam

2. Bukan shaja digunakan untuk botol susu sahaja
HANIL UV STERILIZER juga boleh digunakan untuk mengsteril barangan lain seperti permainan lembut bayi, alatan perubatan rumah, barang elektronik seperti telefon bimbit, aksesori dandanan dan banyak lagi.




3. Pengeringan dengan haba rendah (maksimum 48 darjah) dan pengsterilan tanpa haba
Hanil UV Sterilizer mengsteril dengan menggunakan dua lampu UV (dari OSRAM, Italy) yang dapat membunuh kuman, mengeringkan, selamat dan semulajadi dengan lampu halogen infrared (Dr Fischer, Peranchis) dan ia selamat untuk kegunaan orang dewasa dan kanak-kanak. Ini kerana pensterilan dengan haba yang rendah dan tidakakan mencederakan anak-anak anda jika memegangnya.

4. Penyelenggaraan yang mudah
Tidak memerlukan pengisian air ataupun kerak kotoran. Hanya perlu membersihkan dengan kain lembap.

5. Rekabentuk yang menarik dan jimat ruang.
Iniyang selalu dititikberatkan. Mencari barangan yang mudah disimpan dan diletakkan di kaunter dapur anda. Rekabentuk pintar dan bukaan pintu arah kebawah boleh digunakan sebagai ruang penyediaan. Ruang dalaman yang luas boleh memuatkan hingga 9 botol bayi bersaiz 9 auns dalam satu masa.


Spesifikasi Produk:
Saiz: Dimensi Dalaman: 21.5 cm L x 29 cm T x 23 cm D
Berat: 4.5 kg
Penggunaan: 50W
Voltan/Bekalan: 220V/50Hz
Kabel Kuasa: Jenis G - plug kuasa 3 pin (13A)
Waranti: 1 tahun1
Reka bentuk pintar dan kompak 


Bukaan pintu kebawah yang menjimatkan ruang
Ruang dalaman yang luas 

6. Tiada pembentukan kulat
Infrared yang digunakan akan menghalang pembentukan kulat atau fubgus pada tepi botol, tiub pam payudaradan injap pam.

7. Jimat tenaga elektrik

Beroperasi pada 50W semasa proses pengeringan dan 8W ketika proses pengsterilan berbanding pengsteril wap lain yang menggunakan 500W.

Dan setiap pembelian HANIL UV Sterilizer didatangkan sekali 1 set alat ganti 
Alat ganti yang disertakan
Mudah kan kalau kita gunakan HANIL UV STERILIZER ni. Bukan saja boleh digunakan untuk botol susu anak-anak tapi untuk kegunaan seluruh alatan rumah.

HANIL UV STERILIZER boleh didapati di:


BEST BABY ESSENTIAL 
Contact: 012-5259868/8533/9358

Email: info@bbabyessentials.com
Website: www.bbabyessentials.com
Facebook: Hanil Malaysia UVsterilizer

Instagram: Hanil Malaysia UVsterilizer

MOTHERHOOD.COM.MY
Website: Motherhood.com.my
Facebook: motherhood.com.my
Instagram:motherhood.com.my



You May Also Like

3 comments

  1. SA setuju..memang bagus product ni..bersih dan tak perlu fikir atau rasa was- was lagi..adik SA dah ada satu tp jenama lain...

    ReplyDelete
  2. wow macam bagus je. Nanti boleh beli satu bila dah kahwin

    ReplyDelete