JOM JOIN GIVEAWAY JIAKREATIFELT


Meh kita reramai support GA JIAKREATIFELT ni 
Liez pun minat jugak kraf-kraf ni. Sebab macam terapi pulak.. So korang boleh follow tau

Giveaway dari 08 April - 27 April 2017

1. Korang follow blog Jiakreatifelt™
2. Like fanpage Handsock murah dan cantik
3. Buat entri bertajuk "Jom join Giveaway Jiakreatiffelt!"
4. Lettak banner dan linkkan ke entry 
5. Tinggalkan URL entri korang dalam ruang komen GA tu

Mudah!!! Akan ada seorang pemenang yang akan mendapat handsock dwitone dan stoking sandy dan 7 blog yang bertuah akan disenarai dalam bloglist Jiakreatifelt nanti. Apa lagi jom kita memeriahkan lagi GA Jiakreatifelt

Keputusan akan diumumkan pada 28 April 2017 pada 8.30 malam

You May Also Like

5 comments

  1. Selamat bersegmen.sertai segmen tonton ucing nak try irama melayu :cool:

    ReplyDelete
  2. Singgah jalan-jalan sini...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/jom-join-giveaway-jiakreatifelt.html

    Meh join GA Wawa http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/04/mini-giveaway-by-wawa.html

    ReplyDelete