TOLONG JANGAN NAK STALK BLOG ORANG SANGAT



Ishhhkkkk memang tak boleh tahan la bila ada orang -orang yang saja stalk blog kita ... Sibuk je nak tahu tentang perkembangan kita. Nak tahu apa yang kita masak, apa yang kita buat, income apa yang kita dapat... Ishhkkkk memang Liez tak tahan la dengan orang macam nie..

Hihihihi saja je test market...Kalau korang yang jenis suka stalk atau sekodeng blog orang, korang boleh join FB KAMI SUKA TERJAH BLOG insiatif yang dibuat blogger Sis Hawa yang baik hati tu... Siapa Sis Hawa ni ? Ok meh Liez terangkan la ye..
Sis Hawa ni adalah salah sorang blogger , seorang suri rumah dan pandai edit blog tau. Dan baik hati.. Liez pun memang mintak tolong Sis Hawa edit blog Liez yang sendu ni.. Alhamdulillah semalam Sis Hawa ada cakap ada orang berkenan dengan blog Liez. Sebab blog Liez cantik sebab Sis Hawa la........
Even Liez ni dah lama ada blog tapi baru aktif semula last year. Boleh minta advice dari Sis Hawa tau.. Dia tak lokek nak share ilmu yang dia ada. Yang bestnya dia ramah sangat. First Liez message dia dan berborak macam dah kenal lama.. Sapa yang kenal Liez kan, memang Liez jenis yang tak suka bergaul sangat. Tapi bila dengan Sis Hawa memang macam ngan je..

Sis Hawa created FB KAMI SUKA TERJAH BLOG untuk memudahkan para sahabat-sahabat blogger untuk blogwalking blog kawan-kawan yang lain.. Such a brilliant idea kan? Senang untuk kita blogwalking dan komen pada sahabat blogger yang lain... So korang yang nak naikkan traffic dan nak orang klik-klik yang lain boleh join group FB KAMI SUKA TERJAH BLOG

Dan pada korang yang nak edit blog ke, nak buat header ke, watermark ke boleh berhubung terus dengan Sis Hawa melalui FB SIS AWADAH.. Korang pasti puas hati punya...

You May Also Like

11 comments

  1. Terkejut mak! Ngatkan nakc cari gaduh ke apa tadi.... haha

    ReplyDelete
  2. Fuhhh ingatkan Fey nak marah siapa tadi. Hihi.

    ReplyDelete
  3. Fae suka stalk certain people on instagram hehehe

    ReplyDelete
  4. Hahaha tajuk tue bikin saspens,, sy pun member dlm group juga,,ingatkn ada bwat salahkah,, hahaha,,

    ReplyDelete
  5. Adoii, bleh sakit jantung saya dibuatnya dengan tajuk awak nie.. Sy pun belum berkesempatan nak jenguk page nie, sibuk dengan keja..

    ReplyDelete
  6. sama la kita Liez, sy pon tempat edit blog dgn sis Awa 😄

    ReplyDelete