SEGMEN: AWAK FOLLOW SAYA, SAYA FOLLOW AWAK BY SHIKIN RAZALI

Segmen perkenalan kali ni dibuat oleh blogger Shikin Razali. Segmen ni untul blogger -blogger yang sudah follow Sis Shikin tapi Sis Shikin yang belum follow korang.. Tak sempat nak track blogger yang follow ni... memang klau dah lama sgt or ramai sangat.. tak terkejar nak check dan follow balik.. so korang kena tinggalkan jejak korang untuk memudahkan Sis Shikin follow balik...

Liez nak kenalkan diri walaupun mungkin Sis Shikin dan follow saya...hihihi
Sis Shikin leh panggil Liez or Liza.. Tapi lebih pada Liez la... URL blog Liez https://deariescouple.blogspot.my/ ..... Blog ID:8275773870803383857




Mudah je pun..
- Kena follow Jurnal Shikin Razali
- Kena Add +Google Shikin Razali
- Like fan page FB Shikin Razali
- Option Like +Bloglovin
- Option Add to Networkedblogs
Lepas tu dalam entry korang tu letakkan nama, URL blog korang dan BLOG ID korang dekat komen entry Sis Shikin je tau... Then letak banner seperti di atas dan linkkan... Siap..


TARIKH SEGMEN DARI 09/03/2017 SEHINGGA 09/04/2017

You May Also Like

2 comments

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen saya..Senarai peserta dah dikemaskini..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/peserta-segmen-awak-follow-saya-saya.html

    ReplyDelete
  2. hi datang singgah dan follow dari segmen yang sama...salam kenal
    http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/segmen-awak-follow-saya-saya-follow.html

    ReplyDelete