GIVEAWAY : INI BLOG SIAPA?

Haaaaa... ni lain dari yang lain punya Giveaway..
So Liez nak join lah !!! hihihi meh la kawan-kawan join GA sis HAWA ni....

Mudah je syaratnya:
1. Buat entry dengan tajuk "GIVEAWAY: INI BLOG SIAPA"
2. Masukkan banner dibawah dan link kan.
3. Perkenalam diri serba sedikit.. Nak banyak pun boleh
4. Follow blog sis Hawa
5. Add FB Siti Awadah
6. Tinggalkan link entry diruang komen


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Nak kenalkan diri ni tau...

Created blog ni tahun 2010 tapi just buat je... tak fokus pun. Tapi active balik middle of 2016.
Boleh panggil Liez, Ija or Liza. Berusia sangat tua 35 tahun ini..
Mepunyai 2 cahaya mata dan seorang suami hihihihi (haruslah sorang)
Blog Liez ni just blog biasa, bercerita tentang kehidupan seharian dengan suami dan anak-anak, info-info semasa pun ada jugak.
Buat blog pada mulanya sebab dipengarauhi oleh blogger +Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ hihihi
Tapi sekarang macam best sangat sebab boleh baca entry sahabat-shabat lain, boleh join GA, dapat info-info yang mungkin kita terlepas pandang...



You May Also Like

8 comments

  1. Hehehe, selamat kembali aktif berblog. Good luck giveaway ni :D

    ReplyDelete
  2. kita ada persamaan iaitu dr segi umur dan juga pngalaman berblog. sis pun blogger lama yang dh menyepi tapi kembali semua ke dunia penulisan ni cuma tu la kena start form basic sbab dh lama sangat kan, but its okay seronok juga asah balik dr awal. start from zero kata orang. salam perkenalan my new blogger friend :D GOOD LUCK!

    ReplyDelete
  3. saya singgah dari GA yang sama ya. Selamat berblogging! :D

    ReplyDelete
  4. segmen perkenalan yg lain ni...nnt nak join la jugak..

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/02/giveaway-ini-blog-siapa.html

    ReplyDelete
  6. Good luck! Singgah dari segmen yg sama jugak :)

    ReplyDelete
  7. ni mesti nak menghilangkan bosan ni sebab tu berblogging hehe. nak jadikan inspirasi lah :D

    ReplyDelete
  8. GIVEAWAY ke dua dari saya sedang berlangsung,jemput join... :D https://sishawa.blogspot.my/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    ReplyDelete