2 FEB ... HAPPY BIRTHDAY DEARIES YANG KE 38

Last night buat suprise biasa je... Liez g beli balloon dan jugak cake ... sebab tak berkesempatan nak buat yang grand-grand... hope Dearie suka la.. Yang excited, Qaseh la. Sepanjang jalan dari nursery ke rumah mulut dia banyak sangat cakap... Nak suprise baba ke? Nak baba tutup mata ke? Ya Allah... mulut macam bertih jagung betul...hihihihi... Yang kelakar, bila Liez dan anak-anak dengar grill pintu depan berbunyi. Liez kelam kabut suruh diaorg masuk dalam bilik tengah.. Yang adik relax je memang suka masuk bilik tu... Yang kakak la gelak geli hati bila Liez kelam kabut ke dapur ke bilik bawak cake... hahahaha memang tak boleh nak plan suprise betul-betul kakak ni... Bila dengar baba dia bagi salam, Qaseh dah gelak... Liez suruh diam sebab nak baba dia cari kami... Bila baba dia bukak pintu, kami pun sebut SUPRISE!!!!!

NAMPAK TAK SIAPA YANG OVER EXCITED ???

CURLY BALLOON BOY

YANG NI KALAU JUMPA CAKE, ESPECIALLY CAKE COKLAT MEMANG HAPPY SANGAT LEPAS TU HYPERACTIVE SAMPAI SUSAH NAK TIDO...

Gitu je la gaya Liez suprisekan Dearie.. Takde la havoc or grand sangat..Sebab tak biasa dengan suprise2 dan celebrate biasa je dengan family. Tapi kalau geng dengan Dearie punya cousin and geng dia, diaorg memang jenis suka buat party. Buka party macam kat club malam tu..hihihi diaorg punya party jenis suka buat potluck atau dine in je dekat restaurant. Tak kira la birthday ke, bacheloratte party ke, baby shower ke... memang diaorg suka sangat.. Actually seronok dapat lepak dengan geng diaorg sebab diaorg memang jenis ramah giler dan tak berkira.. Klau buat potluck lepak dekat rumah geng la.. memang makan macam-macam.. Thats why semua geng badan semua sihat belaka..hihihihi  Ehhhh back to tajuk..hihihihi

HAPPY BIRTHDAY SAYANG, me, Qaseh dan Niyaz sayang u  dunia dan akhirat...Semoga dimurahkan rezeki, diberikan kesihatan yang baik, diberkati sepanjang hidup didunia dan diakhirat...

You May Also Like

3 comments

  1. happy birthday! alololo yang main balloon tu hakhakhak

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday untuk husband liez..
    Bebudak memang camtu kot liez.. dapat coklat je dia punya aktif memang ohsem.. Anak-anak sha pun macam tu..

    ReplyDelete