JOM MAKAN TWISTIES SIHAT SAMBIL MEMBANTU


Last week Liez ada nampak member dalam FB duk promote homemade twisties ni.. Bila Liez baca, rupanya pembuat homemade twisties nie mempunyai seorang anak yang menghidap penyakit kanser..
Liez tak banyak mana nak membantu tapi Liez boleh beli twisties nie... So Liez pun mula la communicate dengan Emilyrose Wanda... Alhamdulillah Liez beli 3 balang semua perisa...Original, Spicy dan extra Spicy.. Selain kita membantu, kita juga dapat makanan yang sihat.. Layan oooo kunyah twities ni... hihihihi


HOMEMADE TWISTIES 3 SEKAWAN
Nanti nak repeat order lagi.. Memang la klau kira boleh je buat sendiri sebab barangnya senang dan cara nak buat pun mudah.. Tapi tak salah kita membantu sesama kita...


EXTRA SPICY NI TAK LA PEDAS SANGAT

Liez doakan #cancerfighter Muhammad kuat untuk lawan sakit kansernya..
Buat mama Muhammad, anda seorang yang kuat.. Bukan senang untuk berhadapan dengan kenyataan bahawa anak yang dikandung mempunyai kanser.. Semoga awak dan keluarga kuat dan tabah hadapi dugaan ini..


PLAIN 

Pada sesiapa order boleh contact 013-4785068 Lea's Homemade..
Boleh ke FB Emilyrose Wanda untuk tempahan dan membantu si kecil itu...


SPICY


You May Also Like

2 comments

  1. Wah.. sedap nie.. Sha pun nak cuba jugalah..

    ReplyDelete
  2. yes. agreed.
    kita membeli dan membantu, in shaa Allah anakanda tu dpt beroleh kesihatan yg abadi, kan...

    ReplyDelete