DAPAT GIFT LIMITED EDITION ALPHABET TOTE BAG

Seriously Liez memang bukan pencinta handbag sangat.. Klau beli pun takde la nak yang branded tu. Cukup la beli dekat VIOR ke VINCCI ke.. paling mahal pun CHARLES & KEITH.. Liez lebih suka beli handbag yang brand biasa je dari beli branded tapi inspired... Nooooo way... hihihi..

Tapi last 2 weeks Sis in Law Liez call Dearie kata nak jumpa.. Nak pass bag.. Liez pun tanya bag apa? Bila Dearie pergi ambik rupanya my Mama In Law belikan LIMITED EDITION ALPHABET TOTE BAG untuk Liez. Masing-masing ada sorang satu.. My Mama in law belanja... Waaaaaa.... Bila Liez google balik dekat Fashion Valet, harga dia RM 400... huhuhu memang klau Liez memang tak beli la kannnnn....Alhamdulillah Liez dapat family in law yang sporting giler... Ngam dengan kepala weng Liez nie... hihihihi
Liez dapat alphabet N ....









Liez suka bag ni tapi yang tak best coz bag ni takda zip... Memang Liez takkan beli sebab tak secure je rasa bila bag macam nie..

Nak tanya pendapat, klau Liez hantar ke kedai untuk letak zip akan nampak pelik tak???

You May Also Like

2 comments