FIRST TIME BAWA QASEH TENGOK MOVIE

Dah lama nak bawak Qaseh tengok movie tapi tak kesampaian... Tapi baru- baru nie Liez bawak la dia tengok cerita "SING"... Actually Liez dah layan tengok dengan Dearie...memang best cerita nya... Hahahah good experienced la bawak tengok berdua dengan Qaseh... First memang dia duk takut la kerjanya.. sebab gelap kan... tapi Liez bagitahu its ok..nak tengok cite cartoon ke tak.. so dia senyap sambil layan popcorn non stop..

MULA MULA MUKA EXCITED..TAPI HALFWAY CERITA DIA MULA LA LOMPAT TAK TENTU HALA





Iklan awalnya memang banyak la.... dia duduk tak diam... berdiri, melompat, menari..Bila cerita start bila part nyanyi tu, dia pun sibuk nak menyanyi dan menari-nari.. Nasib la yang menonton pun bawak anak-anak so Liez just biarkan aja...
Even sampai popcorn bertaburan ke lantai, Liez redhokan je...
So moral of the story.. Dia excited masa awal je, bila dah lama sikit dia dah boring.. Nak lompat, panjat sana sini...

Tapi Liez memang suka layan cerita "SING" sebab cerita yang ringan, kelakar dan seronok


Seriously, cerita SING memang best tau...

You May Also Like

6 comments

  1. Wah seronoknya..adik kecil pun seronok tengok movie hehe.

    ReplyDelete
  2. Ramai yang kata citer nie best..
    Nanti Sha nak tgk jugalah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best... g la tengok tak kira dewasa or budak2 mesti suka

      Delete
  3. sedap tu gi tgok movie sbb di kelate ni x de cinema..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi... rsnya dah 3 tahun xtgk movie...ni pun bwk anak

      Delete