SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Klik banner

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nyatakan korang follower ke berapa pada yang baru follow. (Especially follower ke 410).
  2. Follow g+ di SINI. (optional)
  3. Like fb page di SINI. (optional)
  4. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
  5. Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. 
  6. Lepas tu tinggalkan link entry korang di ruangan komen.
  7. Selesai.


Macam mana? Senang je kan. Segmen bermula sekarang, 25/11/2016 hingga 30/11/2016 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist  selama sebulan.... Tapi kalau penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat encik random.org.

You May Also Like

6 comments

  1. Terima kasih sebab sudi join. Selamat bersegmen....

    Boleh check senarai peserta ye..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/senarai-peserta-segmen-bloglist-1.html

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow sini :) #67

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete
  3. same segment and done follow u too ;)

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :D done follow
    http://mellyacrayola.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. jalan-jalan dari segmen yang sama. Done follow sini #71

    http://www.ceritaejoy.com/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

    ReplyDelete