GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

Liez excited nak join Giveaway ni sebab Liez ada pengalaman dengan Shaklee.
So mana la tahu kan Liez boleh menang kan..

Masa mengandungkan Niyaz, Liez tetiba kena buasir.. Ya Allah sangat sakit..
Sampai tak boleh bangun.. Pergi klinik pun still sama sakit.
Macam-macam la ubat dekat farmasi Liez suruh Dearie beli, adik-adik belikan..
Sampai la dah bersalin.. Sama sakit atau lebih sakit dari sakit bersalin tau..
Berlinang air mata. Masa dalam pantang tahan je la..
 TAPI
tak tahu macam mana Liez boleh terbaca pasal Shaklee untuk ubati buasir.
Waktu tu minta tolong mak dan adik pergi beli. Kebetulan dekat sangat Shaklee Sri Rampai tu.. Dekat rumah tok dan ofis jugak..
Liez beli 3 product Zinx Complex, Omega Guards dan Ostemetrix.
Liez amalkan makan. Habis sebotol  Zinc Complex dan alhamdulillah buasir makin ok walaupun dia still jugak ada everytime membuang.. Ingat nak continue beli tapi faham-faham je la budget lari hihihihi... 
Ada juga terlintas nak jadi ahli tapi belum jumpa leader yang boleh assist Liez untuk tu.. So tak jadi nak join.. Sebab takut tak buat pulak kan sebab takde mentor..
TAPI
Memang Liez bagitahu, Shaklee memang sangat mujarab ubati buasir. Mungkin untuk yang stage awal la..klau yang dah kronik tak berani nak confirmkan ok ke tak kan...




GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

Syarat-syarat giveaway ni mudah jer,

1. Giveaway ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia.

2. Buat ENTRY berkenaan giveaway ini di blog anda dengan tajuk GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT ( JANGAN LUPA LETAKKAN BANNER DI ATAS YEA & BACKLINK kan ke entry ini (^__^) 

3. Selain itu, buat beberapa syarat mudah seperti di bawah;



(ii) Like Facebook Page 


4. Jangan lupa, tinggalkan komen link entri blog di ruangan komen entry GIVEAWAY INI 



Hadiah nya memang memikat hati.....













Tarikh Mula Giveaway : 

15 November 2016 (Selasa)

You May Also Like

3 comments

  1. Singgah dari GA yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  2. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete