TIKET KE SANRIO HELLO KITTY AND THOMAS AND FRIENDS MURAH

Baru tengok FB Tdk travel and tours tadi.. Ada offer baik untuk ticket ke Hello Kitty and Thomas and friends Nusajaya. Normal price : RM 128 tapi dapat harga RM 98... Wow.. Good bargain nie..
Nak pujuk-pujuk My Dearie untuk pergi bercuti di Johor,, Boleh singgah JPO yang tak penah Dearie jejak lagi tu..hihihi...Jom la jom la.... murah ticket tu.. Boleh bawak kakak dan adik ke sana.. Mesti kakak suka..


So uoll jangan la lepaskan peluang ini... Boleh bawak anak-anak begembira di hari cuti sekolah akhir tahun nanti..
Giveaway diaorang pun masih berlangsung.. Liez dah share.. hope ada la rezeki kami anak beranak...




You May Also Like

0 comments