FAME SOFT MATTE LIP CREAM DAN FAME BB CUSHION

Baru sebulan dua Liez terjebak dalam kancah perniagaan online secara kecil-kecilan ini. Saja suka-suka.Tapi alhamdulillah dapat jugak buat sales seminggu dalam 2pcs Lip cream...Tak tahu kenapa Liez boleh nak join buat bisnes Lip cream nie sebab kisahnya Liez memang tak pakai lipstick pun.. lips balm pun beli tapi tak pakai..


Code: Desire RM 29
Code: Fuschia RM 29


Code: Gossip RM 29

Code: Nude RM 29
Code: Party RM 29

Code: Candy RM 29

Code: Violet RM 29
   
2016 AUTUMN LIMITED EDITION
Topaz & Glam RM 70
But kali ni macam tertarik dengan warna yang ditawarkan oleh produk FAME ni..Liez ada la beli untuk diri sendiri konon tapi last-last bagi dekat mak..hahahhaha. Color dia pun kira up to date jugak la dengan warna-warna trend sekarang..

Kelebihan FAME SOFT MATTE LIP CREAM
- Pelbagai pilihan warna yang cantik
- Tahan lama
- Tidak mengeringkan bibir.
- Mudah untuk dipakai
- Tidak melekit dan rasa ringan di bibir
- MESRA SOLAT, mudah untuk dibersihkan
- Dengan kelulusan KKM



FAME BB CUSHION 
Code: Natural & Fair RM 55

Kebaikan Fame BB Cushion
✔️Pemutihan
✔️Perlindungan UV yang kuat dan formula anti peluh
✔️Mengandungi SPF untuk lindungi kulit dari pancaran matahari
✔️Memberi kesan pelembapan pada kulit
✔️Tona kulit sekata dan terus menyerap ke liang sebum
✔️Mengurangkan minyak pada kulit wajah
✔️Membolehkan solekan bertahan hingga 12 jam tanpa perlu touch up

✔️Menutup cela dan parut pada kulit wajah
✔️Mudah dibersihkan dan Mesra Wudhu


If sesiapa nak beli FAME Soft Matte cream atau FAME BB Cushion boleh la roger-roger Liez WA 012-2464170 /WA 012-2464170/ WA 012-2464170

You May Also Like

0 comments