NIYAZ DAH TUMBUH GIGI

Betul la orang kata lain anak lain ragamnya..Sekarang both Qaseh dan Niyaz demam..Niyaz sebab gigi nak tumbuh.. Qaseh dulu takde pun demam.. Tahu-tahu gigi dah kluar.. Tapi Niyaz, dah start demam hari sabtu.. Ahad dah merengek, tidur tak lena.. Malam tadi, sejam sekali dia bangun sebab sakit gusi kot.. Menangis yang teruk. Siap meronta-ronta lagi..huhuhu
Sampai ke pagi macam tu. Liez sampai sakit kepala, sebab br nak lelap dah terkejut Niyaz menangis.. Huhuhu memang tangkap kepala betul. Alhamdulillah gigi Niyaz dah ada 2 batang..Hari nie cuti lagi..Hopefully anak-anak ok hari nie so boleh masuk ofis esok..

Bila dah tumbuh gigi nie dia pun mula la nak gigit time breastfeeding.. Wawaaaa mama dah prepare apa yang patut sekarang
Prepare nak jerit je la hihihi


You May Also Like

0 comments