SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2016.


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2016.



Cepat betul masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah habis tahun 2015.
Ok yang pasti, Liez dah nervous coz due date lagi 2 minggu.
So dup dap dup dap walaupun experience melahirkan Qaseh agak mudah,
tanpa sakit yang lama.
So yang the 2nd nie tak tahu la macam mana kan..
Semoga selamat dan dipermudahkan la nanti..

Semoga tahun 2016 akan memberikan seribu satu kebaikan padaku, keluarga dan 
kawan-kawan semua. Liez jugak berharap akan lebih beristiqomah,
dimurahkan rezeki kami suami isteri, diberikan kesihatan yang sangat baik,
dipermudahkan kehidupan seharian dan diberkati oleh ALLAH SWT.

Semoga kita semua sama - sama melalui tahun ini dengan jayanya..

Salah satu azam tahun nie nak cuba masukkan entry dalam blog sehari 1 entry.
Agaknya berjaya kah Liez menyahut azam tahun nie?
Hihihihi tungguuuuu

Azam lain nya banyak tapi biarlah rahsia...

You May Also Like

0 comments