Menghitung hari ..... Baby are you ready ??!!!!!

Hari nie ada check up.
Macam biasa la klau check up kat KKIA kena sabar..
Memang ramai yang menggunakan khidmat KKIA.
Serius, KKIA Sri Rampai yang terbaik la..
Liez penah g KKIA Keramat AU2 dan KKIA Kampung Pasir.
Actually semua tue bagus, nurse nya baik-baik tapi kat Sri Rampai nie lebih sikit la..

Ok..last week g scan dan ambik darah.. Tup - tup HB rendah pulak.
Terkejut jugak.. Ubat xpenah miss.. Makan je kadang- kadang miss.
So doc kata tgg minggu nie punya result..

Alhamdulillah, tadi ambik darah.. HB normal 11.8.
Berat turun 1 kg.. And babay dah masuk ke laluan nya..
Nurse kata dah kena standby dah..
Prepare yang patut..

Ingatkan bila cakap macam tue dah habis la derita nak g check up lagi..
Rupanya, lepas nie kena check up seminggu sekali pulak..
Aduhhhhhh... memang berakar la bontot Liez menunggu..

Takpe la.. dah stage akhir nie kena la redha ..hahaha
Bukan apa, letih tunggu lama-lama..
Bontot jadi leper sebab duduk lama sangat..

Ikut hati nak je suruh baby keluar awal..
Tak larat nak travel jauh dah sekarang..
Dari rumah, kena jalan nak ke parking. Then hantar Kakak
g rumah Achu, menapak tangga setingkat, sampai ofis kena tunggu nak dapat parking.
Lepas tue kena la naik tangga sampai tingkat 3 huhuhuhu
Memang menduga betul..

Takpe.. next week last kerja. Then cuti panjang..
 

You May Also Like

0 comments