BEKERJA DARI RUMAH .....

Dah 2 hari berkerja dari rumah.. Semalam coz both of me and Qaseh tak sihat.
Hari nie ada problem lak kat ofis.. So decided balik rumah 
dan buat kerja di rumah..

Ada gak berangan satu hari nanti nak berenti kerja dan buat kerja dari rumah.
Tapi bila 2 hari nie melalui hari bekerja dengan si sibuk Qaseh nie,
kena la fikir 5, 6 kali ye..
Maaf la ye rumah sepah sikit.. Haaa tue la work place mama buat sementara waktu nie..kerusi takde lagi..


Jenuh menepis dugaan. Dia nampak je kita on laptop and buat kerja
dekat atas bar counter tu, dia sibuk suruh dukung.
hiiiii la anak, mama dengan berat berlebihan bawak yang dalam perut nie
ditambah pulak dengan nak dukung awak lagi..

Yang mama pulak buat kerja berdiri sebab bar counter belum berkerusi lagi
Tunggu la simpanan ada sikit baru nak beli high chair tue..

Nie tengah menaip nie, Qaseh pun sibuk main tekan mouse la, nak tutup laptop la..
padahal mama terpaksa upah Ipad untuk biar dia senyap. 
Tak sibuk nak suruh dukung... Tapi dia sibuk nak usik laptop kita...

Actually best dapat bekerja dari rumah if ada work place yang proper and anak
tak banyak kerenah kann.... hope one day dapat la kerja sepenuh masa dirumah

Boleh jaga anak sendiri lagi ....

Tadi mama duduk situ, tapi pantang mama bangun je dia terus terjah dan lepak sesuka hati...

You May Also Like

0 comments