BCard Rewarded - Chatime Strawberry Pudding Auliat

Lunch hari jumaat kan panjang, 2 jam jugak.. so decided kluar mak ke Jusco AU2 tapi melencong ke Wangsa Walk je.. Lagipun dengan ofis lebih kurang 2-3km je.

So dah jalan-jalan, so tetiba nak minum Chatime la.. My fav is Strawberry pudding Auliat
yang addicted tue.. Aku pun tunjukkan BCARD tue..

Suprisenya !!! Point aku tue tak la banyak coz baru je join kan..
Tapi terkejut la coz aku hanya perlu bayar RM1.10 sahaja untuk tall size.
Memang rasa nak melompat je.. hihihi over pulak kann..

Tapi seronok la if kita jadi membership and at the end kita dapat pengurangan harga ke kan..
Memang hari nie sedut Stawberry pudding Auliat dengan happy nya
Hahaha..

So, ada bagusnya la buat BCARD nie.. bukan untuk Chatime aje... tapi boleh
guna untuk banyak restaurant, hotels, farmasi dan banyak lagi..

Nak cerita banyak memang sampai esok tak habis. So boleh la klau sesiapa nak
tahu lebih lanjut tentang BCard nie boleh google ke BCard B Rewarded.


You May Also Like

1 comments