Dairi Ramadhan 2011 : Berbuka bersama family ku

Alhamdulillah selesai juga majlis berbuka puasa di rumah ku.
Actually 1st time ajak my big family datang rumah.
And tue la sebab ajak semua datang rumah.
Coz since kahwin my aunties and uncles even my atok pun tak tahu mana letaknyer 
teratak kami..

Macam biasa, buat potluck je..ye la faham-faham je la rumah bujang berdua
memang xbanyak barang kat rumah tue..
Me prepared Kari ayam asam yang diilhamkan dari Chef Wan.

And my Dearie buat Bergedil
Tengah digoreng
Coz of my house memang xde beras, my mum yang masak nasi and buat dessert.
My aunty, Leyra Hamid buat Mee Kari, My Mak Ndak buat Kerabu Mangga and puding Jagung.
Pak Su buat Grilled Vege Anti pesto..Mix Vege like Cucumber and 
 and Mak Njang buat bubur lambuk  and asam rebus ikan.


Simple foods je. But i like !!!!
I LOVE my big family.




You May Also Like

1 comments