Today teringin sangat nak makan Mac & Cheese la.. So after office nak "jogging" kat Jusco pulak..
Good News, This saturday C.U.T.I..... Yahoooo...Nak tido bangun lambat la..
Opps , lupo lak Mama and Baba Mortua den ader kat rumah this weekend..
Kena la behaveeee Menantu yeee..hihihihi

You May Also Like

3 comments

  1. 'Jogging' la sgt kak oi. Perut yang jogging ada.huhuhuuu ;)

    ReplyDelete
  2. abis duit oi jogging kat jusco..baik jogging kat ikea lg jimat.ahaks!! jaga2 yer cik isteri mak mertua ada kat umah,jgn seronok sgt cuti sabtu ni..jgn lupa bgn subuh2 wat bfast hahhah

    ReplyDelete
  3. Miss Liana: Ahak...sama2 la kita memajukan perut dan juga poket bersama sama..

    Lisa Suwardi: hahahaha Ikea bukan jogging dah tapi menjahanamkan poket..hihihi tapi mcm best je kan g Ikea sabtu nie...bukan kawasan panas utk color kuning kannnn ??? hahahhaha

    ReplyDelete