Jangan buat anak perempuan ini MARAH !!!!!

Assalamualaikum wbt,

Geram nya !!! Kalu boleh nak hempuk2 je orang yang cakap polis hina.
Cakap biar baik2 sikit.
Me SANGAT MARAH bila terbaca statement dari perempuan bodoh yang menRT message Twitter perempuan bodoh yang lain.
Perempuan yang berpenyakit mental memang xde kerja lain..

My Dad and 3 adik-adik telah ditakdirkan menjadi polis dengan izin dariNYA.
Rezeki menyara kami sekeluarga. Tak kira dalam ape keadaan sekali pun, anggota2 polis kesayangan ku ini sanggup bersengkang mata mematuhi arahan pihak atasan yang dipanggil
AMANAH.

Yang buat me geram nie, ader pulak statement yang mengatakan Polis HINA.
Memang kena maki dalam twitter la minah2 bodoh.


My Polis klau boleh tak nak sertai BERSIH atau pun berkawal untuk BERSIH nie.
Tapi AMANAH dan tanggungjawab yang diberikan kepada mereka harus dilaksanakan..
Me tak nak tahu atau ambik tahu side mana yang berjaya atau tumpas dalam perhimpunan haram tue..Coz i dont care about that pun...
My flesh & blood lagi penting dari semua tu.
Klau boleh i wanna protect them with stay in front of them.

You tak rasa apa me and kami ahli2 keluarga anggota polis rasa.

NOTE:
Ada jugak yang kerja goverment and sekolah goverment yang join BERSIH.. 
Jadi sedar lah dengan apa yang hendak di cakap kan..

You May Also Like

3 comments

  1. Mak aiii...marah bebenor mengkome yer sampe tercabut tudung...hihihi..
    Sabor jer la...sesekali tu mmg kena naik angin...apa2 pun belasah jer itu perempuan. Apa2 pun cuti dapat free kot??

    ReplyDelete
  2. hahaha geram sesangat..mner leh tahan.
    cuti free xdapat ler..compulsory ye...

    ReplyDelete