My Dearie yang pemalu ...ahak !!!!



Hahahah ader kejadian kelakar nak story tau. Last nite tengok drama Gulai Labu Ikan Masin lakonan Mustafa Kamal and Dian P.Ramlee.Cerita kekeluargaan tapi ader la kat last2 part Mustafa Kamal jatuh hati pada Dian P.Ramlee padahal Mustafa Kamal nak meminang anak Dian P.Ramlee.(xtau nama pelakn baru tue). Ada la part2 yang jeleng2 to each other tapi my Dearie leh malu tutup muka dengan kusyen kecik. Bila me tanyer dia kata dia malu tengok babak macam tue. Hahhaahahah kelakar la cayang nie. Tapi for me pun penah gak lalui detik2 macam tue bila tengok movie ke drama ke bila babak2 yang romantik2 nie mula la ghostbump and malu. Padahal cerita je kan tapi malu nye macam melaluinya sendiri..
Tapi ape2 pun memang klakar tengok my Dearie tutup muka then gelak2....
Eceh Eceh... Malu malu ye....
So cute la cayang nie !!!!

You May Also Like

0 comments