Dating with Dearie @ The Curve

Dah kahwin selama 2 bulan baru la kami betul - betul kuar dating. Alhamdulillah selepas menghadapi berbagai dugaan selepas berkahwin kami kembali menjalani kehidupan dengan bahagianya..(cewah macam bersastera pulok!!!) ;)) Alhamdulillah rezeki kami ada walaupun tidak sesemeriah sebelum kahwin tapi insyallah rezeki Allah swt ada dimana mana..
 
Dah lama jugak xtgk movie with my dearie. So we planned tgk movie @ Cineleisure - Movie Ngangkung during cuti Awal Muharram. Before that we went to Ikea kononnya nak beli a few things for our house but manusia punya lah ramai at counter dan me just nak bayar untuk 2,3 items je..x larat nak tunggu so me decided not to buy the things.Then kami just jalan2 cuci mata before nak tgk movie.
Actually dh lama x beli jewellery sejak umo dah meningkat nie..Lagi pun xpakai pun cuma love to have it as my collection. But this time saje je gatal tangan beli 1 pair of earring. Cantik jugak dan besar punyerrr... Asked my dearie dulu n dia pun suka dengan earring tue. So ape lagi berposing sakan la with my new earing hihihi padahal before this just beli tapi xpakai pun.

Nice x my new earring???


Us @ Cineleisure
 Then kami terus ke Cineleisure tgk Ngankung. Not bad la kelakar jugak. Then kami g lunch, That time about 3.15pm. We went to Thai Express. Me makan Fried Suun with Soft Crab and my dearie makan Laksa Lemak Hijau. Additional order Kerabu Mangga. Actually kerabu betik @ Johnny;s lagi sedap. Boley tahan sedap la makanan kat situ.
Fried Suun with Soft Crab


Laksa Lemak Hijau


Kerabu Mangga

You May Also Like

2 comments

  1. hahahahha...loh Mak Ngah ingatkan tanglung tadi. ni komen Mak Ngah bukan Mak Chik tau..hehehe (Mak Ngah duk sebelah) kat umah Are-Nip Shah ni.

    ReplyDelete
  2. Waaa....kejam betul statement itu...

    ReplyDelete