1 BAHAN UNTUK MENURUNKAN 3KG BERAT BADAN DALAM MASA 3 HARI




Cara mudah untuk menguruskan badan yang kita tidak sangka. dan resipi ini memberikan bentuk sempurna kepada otot perut korang. Malah, jika diamalkan setiap hari, ia boleh membentuk semula perut secara keseluruhan.

Selain sangat berkesan, minuman pembakar lemak buatan sendiri senang untuk disediakan. Sebenarnya ia hanya akan mengambil masa beberapa minit dan ia juga cara terbaik untuk memulakan diet yang sihat dan seimbang.

Cara-cara membuatnya
1. Ambil segenggam pasli segar 
2. Perah sedikit jus lemon dansetengah cawan air.
3. Blend semua bahan tadi, tapis dan minum.


Campuran ini berfungsi dengan sangat cepat dan korang akan dapat melihat hasil pertama hanya dalam 2-3 hari. Daun pasli mengandungi vitamin penting untuk pencernaan yang tepat. Lemon pula sangat berfaedah untuk pembakaran lemak. Selain membina semula perut, campuran ini juga akan meningkatkan metabolisma.

Untuk hasil yang optimum, korang perlu mengambil minuman ini pada perut kosong selama 5 hari berturut-turut setiap pagi. Kemudian, berhentiminum selamat 10hari dan seterusnya ulang minum selama 5 hari lagi.

Akhir sekali, tetapi paling tidak, ingat bahawa kerja keras dan kesabaran adalah penting untuk turun berat badan. Bergantung kepada diet yang sihat dan jus pasli-lemon dan korang akan mendapat perut rata dalam masa yang singkat.


You May Also Like

12 comments

  1. menarik dan bahan mudah tu..i likeee

    ReplyDelete
  2. Wow.good sharing

    nuyunashoppe.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kena try ni nak kurus jugak hehehehe

    ReplyDelete
  4. Tips yang senang dan bahan pun mudah nak dapat. TQ sharing :)

    ReplyDelete
  5. Huhu kna try ni.. Badan naik je x turun2😆
    Www.irismyra.com

    ReplyDelete
  6. Info best
    Gee singgah ;)

    zianaeunos.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Sesiapa nak turunkan berat badan boleh cuba tips mudah dari Pn. Liez ni..
    Ternyata senang dan selamat sebab tanpa bahan kimia kannn..

    ReplyDelete
  8. Fresh pun fresh, boleh kurus pulak tu, hihi. Nanti saya recommend kat adik saya yg tengah diet, hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serius kena try.. kak liez cuba 2x je turun 1kg... tp yg xbest nak telan air tuuuu hihi

      Delete
  9. great! simple...
    and pasti sedap. ada lemon. masam-masam skit.

    ReplyDelete