PERADUAN MENTOS MAKE A CONNECTION

by - 8:30 AM


Liez sejak dua menjak ni layan je join peraduandalam IG ke dalam FB. Saja suka-suka sebab mudah kan. Ada yang suruh share je balik. Menang atau tak bukan la kisah sangat. Sebaba ramai yang join kan. Nie satu lagi peraduan yang Liez nampak dalam FB.

Mentos Make A Connection.
Kalau Liez tengok mudah saja nak sertainya. Lagipun produk Mentos bukan la mahal kan. Hanya perlu beli produk Mentos bernilai RM5 dalam satu resit. Simpan resit itu hingga nama pemenang diumumkan.

Tarikh peraduan bermula 1 Mei hingga 9 Jun 2017

Cara menyertainya
1. Korang klik MENTOS MAKE A CONNECTION


2. Isikan jawpan korang dalam kotak putih itu. Korang kena nyatakan 3 cara       bagaimana korang berhubung dengan orang yang tidak dikenali. Perkataan     boleh melebihi 150 patah perkataan.


3. Kemudin korang isi butir diri korang dan klik submit.
     Mudah kan? 

Hadiah pun agak lumayan untuk dimenangi.

Hadiah Utama
1 x pemenang trip ke Bangkok untuk 2 orang (termasuk tiket penerbangan, tempat penginapan dan allowance)

Hadiah ke 2
2 x pemenang sepasang jam Daniel Wellington

Hadiah ke 3
2 x pemenang sepasang jam G-Shock and Baby G

Hadiah Saguhati
5 X Pemenang RM 500 voucher Air Asia setiap minggu selama 6 minggu



 Liez dah sertainya. Jadi, korang jangan lepaskan peluang ini. Mana tahu ada rezeki kita. Selamat mencuba.

You May Also Like

6 comments