MAAFKAN KEHILANGAN KU...

by - 8:31 PM





Tajuk entri tak boleh tahankan??? Hihihihi just nak bagitahu betapa lama Liez tak mengadap blog dengan tahap fokus yang tinggi. Bukan apa dengan tiada ekses internet di ofis, bila dirumah pulak yang Niyaz sibuk nak jadi blogger juga.. Nak juga duduk atas riba dan jari tu sibuk menekan pad. Aduhhhh... memang Liez tak boleh buat kerja...

Tunggu nanti Liez update banyak-banyak k.... See you when i see you

You May Also Like

12 comments

  1. bertabah la yaa...sementara nk tunggu Niyas ada akai sikit...mmg mama akan hilang akai jugak la..haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha kak liez meyh sini elsa ikat niyaz hahaha

    ReplyDelete
  3. Bertabahlah. Jgn lupa update ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu ada ipad tp mcm xreti sgt...tgh menuntut ilmu dgn uyul ni

      Delete
  4. bertabah la sis.. kalau kat rumah mmg susah nak bukak laptop.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mencabar kredibiliti sebagai blogger ni... Cewaahhhh ayat mcm blogger terkenal pulak...

      Delete
  5. Hehehe.. biasa la tu liez.. Ada masa memang tak sempat nk ngadap blog... sabo la ye liez...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... Tgh biasakan diri updayte pakai ipad pulak

      Delete
  6. Saya pon mungkin bakal susah untuk berblog bila dah naik kerja next Monday :[

    ReplyDelete
  7. Begitulah part time blogger,,ada masa update laju-laju
    Janji Kita

    ReplyDelete