DRAMA MENANTI FEBRUARI DI TV3 DIPERSOALKAN

by - 11:00 AM

Sumber: TV3


Liez tak tengok sangat Drama Menanti Februari di TV3 tapi Liez dengar kawan-kawan ofis duk cerita tiap kali sarapan. Teringin nak layan tapi apa kan daya Liez kena pastikan anak-anak tidur sebelum 9.30 malam. Dan dengan Liez sekali tidur. So melepas la nak tengok drama tu.

Liez difahamkan ending drama Menanti Februari dikecam. Kerana katanya tidak tepat mengikut islam. Kisahnya adalah, si isteri yang kehilangan suami dan tidak dapat dikesan samada masih hidup atau mati. Kemudian bernikah dengan orang lain dan mempunyai anak hasil perkahwinan suami baru. Selepas beberapa tahun,si suami yang hilang tadi muncul kembali. Bolehkah perkahwinan yang baru itu diteruskan,sedangkan si suami yang hilang itu masih hidup? Apakah jawapan kepada permasalah tersebut?

Sumber: Youtube

You May Also Like

11 comments

  1. sha tengok cerita ni pastu lama lama jadi annoying hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liez ada tgk 1 episod tp xtgk habis pun..sbb xtgk dr awal kan

      Delete
  2. Tak tengok pun, tapi teaser dulu best 😍 Ada juga baca di fb tentang persoalan drama ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la... Org duk kecoh ending dia tue..

      Delete
  3. drama ini memang berjaya buat penonton sakit hati hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi utk org yg mmg layan dr awal la kan... Nasib liez xtgk...

      Delete
  4. jrg tengok drama melayu yg ntah apa2 skrg ni. esp drama yg diadaptasi dari novel. x de moral value sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la cara nak naikkan rating... Sebab ramai yg suka tgk... Mostly novel ni cerita cinta kan...

      Delete
  5. antynid xtgok pon drama ni. hahaha sebab kebanyakannya jalan cerita lebih kurang je kan. nak tgk pon kena tgok jugak. ahaha :D

    ReplyDelete
  6. Lama tak tengok drama melayu.. Entah rasa makin lama makin merapu drama kita skrang..

    ReplyDelete
  7. aida terjah entri ni :)

    sebab tu aida x teruskan tgk drama ni.
    start episod arie tu idup dan wife di tau dia idup.
    tapi still dgn asben kedua.
    thereafter aida rasa x minat, sebab dari segi hukum mcm tak kena!

    ReplyDelete