BBQ MERAIKAN HARI LAHIR LIEZ DAN MAMA MERTUA KU

by - 2:10 PM


Seronok sangat kalau balik Ipoh sebab family mertua Liez sangat sporting. Dari Mama mertuaku, Baba mertuaku, Abang ipar aka Ayah Chor Qaseh dan Niyaz jugak tak lupa adik ipar serta suaminya. Alhamdulillah syukur Allah swt kurniakan Liez keluarga yang sangat baik.

Mama mertua Liez memang jenis yang boleh dibawa bersembang huhahuha maybe sebab kami dilahirkan bulan April. Liez lahir 10 haribulan dan mama mertua 12 haribulan. Nampak tak keserasian disitu..??? hihihi

Untuk meraikan hari lahir kami berdua, family mertua rancang buat BBQ je dekat rumah. Kalau potong cake tu macam dah biasa kan?? So kita berBBQ belakang rumah je.. Kalau bab makan, memang kami hebat la..hihihihi


Dearie dengan Ayah Chor Qaseh dan Niyaz

Ayam panggang

Dia hero malaya ku..hihihihi

 Salmon panggang memang terbaik


Salman yang diperap

 Motor dan kereta favourite baba mertuaku


Liez tak jumpa gambar Liez dan mama bersama masa sambutan ni. Mana pergi pun tak tahu la. Kena godek-godek lagi external hardisk ni..

You May Also Like

4 comments

  1. untung la org tu ada mak mertua..sobss

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah. Dikurniakan family mentua yang sekepala kan :) Happy belated birthday Liez 😊

    ReplyDelete