SEGMEN BLOGWALKING & BLOGLIST BY MISS BANU

Klik sini

Meh Liez nak join segmen Miss Banu ni... Korang pun jangan lupa join tau...

1. Follow blog Miss Banu Story /  Google+
2.  Tulis entry bertajuk " Segmen Blogwalking & Bloglist by Miss Banu"
3. Copy banner dia atas dan linkkan ke post asal Miss Banu tu
4. Like page FB Miss Banu Story
5. Follow twitter bagi yang ada twitter 
6. Follow IG Miss Banu
7. Masukkan sekalai ucapan hari lahir buat Miss Banu. Ucapan yang paling best akan direview blognya serta banner blognya akan di letak kan dalm blog Miss Banu selama seminggu..Best tuuuu
8. Untuk  bloglist pula, saya kan memilih 10 blog atau lebih untuk disenaraikan dalam blog Miss Banu
9. Segmen akan berakhir pada 28 April 2017, 11:59 malam

Kepada Miss Banu,
Tidak ada hadiah yang lebih bernilai di hari specialmu ini kecuali mendoakan untukmu, semoga dengan bertambahnya usiamu, bertambah juga keimanan dan ketaqwaan mu kepada Allah swt. Semoga Allah swt selalu senantiasa bersamamu . Happy birthday Miss Banu

You May Also Like

9 comments