KENAPA DENGAN TUDUNG AMAYA?

by - 5:48 PM



Liez ni memang pengumpul long shawl dan instant shawl. Dulu sebelum kahwin memang tak kisah klau nak pakai shawl yang berpin sana sini ikut fesyen terkini. Tapi sejak dan bernak pinak ni, memang susah nak fokus atau nak mengadap cermin dengan lebih lama. Kekangan anak-anak dah mengempeng je. Baru-baru ni Liez ada terjumpa satu instant shawl yang menepati citarasa Liez. Mudah untuk digayakan...

TUDUNG KELLY DARI AMAYA
Material : High Quality Italian Premium Crepe
Measurement : 2 Meter X 28 Inc
Type : Hybrid Instant
Size : Free Size
-----------------------------------------------------------------------------------
Shawl KELLY adalah Semi Instant shawl yang mempunyai inner utk memudahkan pemakaian shawl pelbagai gaya & uolss tak perlu risau dah muka nampak bulat.
                                                           
Bukan tu jek, material yang kami gunakan kali ni lain dari series yang sedia ada. Panora crepe material yg sejuk dan lembut tau. Selesa tak terkata!.                                              
Ditambah pula dgn gold frame dihujung shawl yg dijadikan sbg pemberat. Mmg berseri seri la uols sbb pasni shawl dah helokkk je terletak.
                    
-----------------------------------------------------------------------------------
Apa lagi yang menarik?

✅ Ada 18 warna yang boleh dipilih mengikut pilihan
✅ Material yang superB! - High Quality Italian Premium Crepe
✅ Tidak jarang, lembut, superB flowy dan tidak mudah renyuk.
✅ Disertai inner bersama sedia ada  
✅ Tak nampak macam pakai instant shawl
✅ Design yang praktikal dan boleh digayakan pelbagai rupa
✅ Labuh depan & belakang (boleh adjust)
✅ Ditambah dgn gold frame dihujung shawl yg dijadikan sebagai pemberat.
✅ Jahitan yang kemas. Kualiti dijamin!

-----------------------------------------------------------------------------------
Berapa pula harganya?

Harga Sehelai : RM55
Harga Combo 2 : RM100 (Jimat RM10!)

Harga tidak termasuk postage. Postage - 1 hingga 3 helai:
● Semenanjung: RM8
● Sabah/Sarawak: RM11






Kalau nak order boleh terus Whatsapp Liez 012-2464170. COD area Batu Caves, Selayang, Sri Rampai, Wangsa Maju, Keramat, Setiawangsa, Rawang dan Serendah boleh dibuat.

You May Also Like

2 comments