BILA BADAN TAK SIHAT

by - 1:58 PM



Hujung minggu yang lalu memang Liez sangat sibuk. Dengan keadaan badan yang tak sihat, Niyaz pun still lagi selsema. Urusan rumah tangga setiap hujung minggu memang banyak. Mendobi baju, mengering baju, melipat baju. Waaaaaaaa memang kerja tak kan habis punya..

Dan Liez tak jengah langsung blog sebab mood tak sihat bertandang. Tekak gatal semacam dan suara pulak kejap ada kejap takda... Haiiiiii dah lama tak kena macam ni. 

Dan dua hari jugak berjimba dengan family in law. Sabtu malam dinner dekat William dekat Kelana Jaya dan ahad tengahari berstimboat dekat rumah adik ipar. Parents Liez minggu pulak tak turun KL. 
Hopefully suara dan tekak ini kembali ok. Penat bercakap kena jerit..Hahahaha

You May Also Like

8 comments

  1. Ana dah seminggu tak sihat juga. Hari Jumaat yg plg teruk. Tergolek2 dibuatnya. Last2 hari sabtu serah diri ke klinik. Hehe. Hari ni pun tak hlg lagi sakit tu. Tp better than before. Semoga kita sama2 cepat sihat ye Liez

    ReplyDelete
    Replies
    1. get well soon ana.... tu la... liez takut berjangkit dengan anak-anak je... kita tak sihat tahu nak cari ubat mana..sakit mana.. klau anak2 nie mmg buat tak tidur malam dibuatnya

      Delete
  2. jaga kesihatan liez, musim sekarang dah tak menentu.

    ReplyDelete
  3. Semoga Liez dan Niyaz akan bertambah sihat..
    Take care..

    ReplyDelete