BIAR BETUL TELEKUNG SERINGGIT ?!!

by - 10:18 AM

Memang betul pun. Liez pun terkejut bila tengaok adik ipar Liez post dekat IG dia yang Telekung dia beli seringgit. Dalam 10 telekung dia beli. Kalau Liez tahu ada sale tu, Liez pergi borong tau.. Beli banyak-banyak dan sedekahkan pada surau-surau ke, masjid-masjid ke, atau dekar surau mall-mall ke. Sebab faham-faham la kan telekung klau dah ramai yang guna.
Semalam Abang ipar ajak brunch dekat TTDI dan adik ipar Liez pun ada. Tup-tup balk tu dia bagi 1 bag telekung tu... YA ALLAH...Alhamdulillah rezeki. Adik ipar Liez ni memang kaki shopping, kaki membeli la kiranya.. Dan jenis tak berkira. Klau dia beli mesti dia ingat dekat Liez dan Dearie. Dengan anak-anak Liez lagi lah.. asyik membeli je...hihihi

ADA YANG PHOTOBOOM LA....



SERIUS SELESA DAN CANTIK. KEN PULAK FAV COLOR TAUUUUU
Semoga adik ipar Liez dan suami nya dimurahkan lagi rezeki, dijauhkan segala niat jahat orang-oarang terhadap diaorang dan dilindungi ALLAH SWT.


You May Also Like

3 comments

  1. ya Allah...murah betoi...jangan bagi alasan untuk tidak bersolat eh...heheheheh...murah rezeki semua orang

    ReplyDelete
  2. semoga kita semua dalam lindungan Allah selalu :)

    ReplyDelete
  3. cantiklah sulaman bunga di telekung tu <3

    ReplyDelete