WANGINYA PARFUM BY DHIYA

by - 5:34 PM




Liez memang suka bau-bauan ni. Sebelum kawin memang Liez suka beli perfume berjenama dekat SOGO sebab boleh dapat harga yang murah. Even Dearies pun suka betul membeli perfume even collection yang ada tak habis lagi.. So after kahwin dan ada anak nie, kami terpaksa la lupa kan nak beli yang berjenama tue Sebab Liez dah dapat satu sindrom yang bila kali tengok barang harga lebih RM 60 keatas mula la hati berkata " kalau beli pampers dan susu anak lagi bagus. Lepas untuk sebulan". Tu la yang terjadi pada Liez tau... 
Tapi since Liez berkenalan dengan PARFUM BY DHIYA memang buat Liez teruja sangat.. Bukan apa Liez boleh dapatkan wangian inspired dari perfume berjenama dengan harga yang murah. Bau pun tahan sehingga 8 jam. Yang lagi penting, mesra solat. Apa mesra solat tu? Maksudnya boleh dibawa solat dan halal...
Harganya memang berpatutnya untuk 35ml hanya RM 45 sebotol dan 15ml hanya RM25 sebotol. Senang dibawa kemana-mana dan yang penting wangi.


WANGIAN INSPIRED FOR HIM YANG LARIS

WANGIAN INSPIRED FOR HIM YANG LARIS
Kalau kawan-kawan nak dapatkan PARFUM BY DHIYA boleh contact Liez 012-2464170 atau untuk keterangan lebih lanjut boleh terus ke FB ZETY ZAINAL. Kalau korang nak jadi agen atau dropship untuk kawasan korang pun boleh. Sebab Liez rasa benda yang murah dan barang terbaik akan mudah dijual dan mendapat tarikan ramai.. Serius Liez cakap memang PARFUM BY DHIYA memang terbaik..
Jangan malu-malu WA Liez tau klau nak tahu lagi tentang PARFUM BY DHIYA nie...

You May Also Like

9 comments

  1. wahhh betul ke wangi kak liez? dah lama tak wangi wangi nie hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius wanngi elsa.... Kak liez mmg beli yg ni je..

      Delete
  2. Kak Liez, perfume for her tu akak salah letak gambar, hehehe. Mai suka perfume2 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mai betulkan kak liez... hmmmm sgt wangi

      Delete
  3. Singgah sini...
    banyak jugak pilihan ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks amy... mmg banyak more than 70 wangian inspired

      Delete
  4. mmg wangi perfume by Dhiya ni..my fav yg Guess Pink..mmg tak boleh move on...mmg terbaik

    ReplyDelete