SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah

by - 5:47 PM


Hi blogger Farah Shahidah.. Saya follower awak yang ke 393..hihihi 
Saya Liez. Blog Liez ni lebih kepada penceritaan kepada kekeluargaan, kecantikan, masakan dan macam-macam lagi. So sudi-sudi lah follow blog Liez ye..

Ok korang yang nak follow dan join segmen Bloglist Blog Farah Sahidah boleh follow step seperti dibawah...





Syarat senang je:
1. Follow blog Sis Farah Shahidah
2. Like page FB shop sis Farah Shahidah
3. Buat satuentry " SEGMEN BLOGLIST APRIL 2017 by Farah Shahidah"
4. Copy banner diats dan linkkan ke entry tersebut
5. Describe genre/kategori blog korang. 
6. Publish entry anda dankemudian copy link url post korang dekat komen.
7. HANYA TERBUKA KEPADA BLOGGER WANITA SAHAJA YE

Segmen akan tamat pada 31 March 2017

You May Also Like

7 comments