NAK MAKAN MALAM MEWAH SEPERTI SELEBRITI ??

Kecoh masa awal kewujudan Dinner in the sky last year.. Kecoh sebab memang best dapat makan malam sambil tergantung dan menikmati pemandangan Kuala Lumpur yang cantik dan indah tu kan...


DATUK SITI DAN DATUK LEE CHONG WEI DAH MERASA DINNER IN THE SKY
Dan kecoh sebab harga dia yang mahal..RM 599 seorang!!...Haaaa Liez duk cakap dengan Dearie pasal DITS nie... dia ingat RM 599 tu untuk 2 orang... haaaaa memang tak dapat la... RM 599 untuk seorang tauuuu... Memang tak la nak join sebab klau 2 orang dah RM1K... boleh buat beli barang anak-anak atau barang rumah untuk sebulan tauuuu...huhuhuhu meleleh la air liur tengok... Nasib tak mengandung time tu klau tak memang jenuh la nak kena tunaikan..hahahaha

Liez nak bagi offer terbaik dan termurah... Offer terbaik dengan harga RM 229 seorang untuk hari biasa dan RM 249 seorang untuk hujung minggu. Murah kannnnn ???? Untuk dinner, uolls akan dapat makan start dari starter, Main course dan dessert. Minuman mesti la ada kannnn??? Kang tercekik kat atas tu jenuh nak kena turun ke bawah pulak..hihihi

Atau nak cuba Dessert in the sky RM 120 seorang. Apa yang uolls akan dapat? Dapat merasa duduk di Lounge Dinner in the sky selama 30 minit, 1 dessert dan 2 cocktails atau mocktails dan PERCUMA gambar yang diambil akan di print dan dimasukkan dalam folder istimewa. BEST kan ???? 

Nak offer lagi special tak??? Kalau booking untuk 3 orang ke atas Liez bagi harga special lagi...

So, kalau nak suprisekan pasangan anda atau nak bawak parents anda merasai dan menikmati suasana yang indah sambil menikmati makan malam atau dessert di atas awangan...

Boleh contact Liez 012-2464170 k...








You May Also Like

4 comments

  1. Salam Liez,

    Bestlah banyak beza dari harga asal.. Malangnya LZ gayat, huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahhh best nie! nak naik nie kena kumpul banyak duit oh huhuhu

    ReplyDelete
  3. Banyak beza dari harga asal tapi still tak mampu lagi setakat ni huaaaa.

    ReplyDelete
  4. Banyak gak potongannya tapi masih di luar kemampuan kami suami isteri. Heheh.

    Entry terkini Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    ReplyDelete