MUMMYAYU'S GIVEAWAY

by - 4:00 AM

Laptop boleh bernyawa balik... hiiiiii lalaptop buat hal jugak time-time ni.. 
Ok...nak join GA by Mummy Ayu nie.. macam best je hadiah yang nak diberi...Cute pulak tengok passport holder tu... sebab ada nama dan jugak cute charm bentuk plane,owl la..cute boy and girl pun ada kat situ..If Liez dapat,Liez nak warna purple..sebab cantik pulak color tue...



Syarat senang je..
1- Follow blog Mummy Ayu..
2- Buat satu entry mengenai Giveaway nie..dan bagitahu color passport cover yang korang nak... senang nanti Mummy Ayu nak buat dan pos pada korang yang menang nanti..
3- Then tinggalkan link entry korang dekat comment tu... dah siap.. sennag ajoooo

Korang boleh join GA dari tarikh hari ini hingga 8 Mac



You May Also Like

6 comments

  1. wahhhh cantik la siap ada nama. good luck yaaa.

    ReplyDelete
  2. good luck..
    yuk pun join gak giveaway nie
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. tq sbb sudi join & good luck!!

    ReplyDelete
  4. selamat malam , singgah dari segmen mummy ayu . hehe . goodluck tau !

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html

    ReplyDelete