MAJLIS AQIQAH NIYAZ PART 01

Dah lama nak update pasal majlis aqiqah Niyaz 18 Feb hari tu tapicoz semua gambar dekat tab MIL so kena la tunggu nak transfer ke laptop. Nak jadi cerita, Dearie Liez ada la transfer ke hp dia tapi tak lama lepas tu semua photos hilang... Nasib la dlam Tab MIL tu tak delete lagi..klau tak meraung la sebab memang semua pic aqiqah dalam tu..

Alhamdulillah dah selesai majlis aqiqah Fey Qhaleed Niyaz yang diadakan di rumah parents in law dekat Ipoh. Since aqiqah Qaseh pun kami buat dekat ipoh kan.. Sebab parents in law tahu catering yang sedap dan best..so memang repeat la..hihihi

Kami buat ala kadar je...panggil orang masjid dan neighbour terdekat dan adik beradik both side..Alhamdulillah semua berjalan lancar...


RAMAINYA ORANG MASJID SAMPAI KE LUAR RUMAH...

 BACAAN YASSIN, TAHLIL DAN DOA SELAMAT



PAKCIK APAM BALIK YANG TERBAIK... SPONSORED BY SIS & BRO IN LAW


KAMBING YANG TERKORBAN BUAT BAKAR

You May Also Like

2 comments

  1. Sedapnya kambing bakar tu. Kalau ana, cari tu dulu. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi memang sedap.. Lagipun klau catering yang PIL Liez guna ni memang masakan dia terbaik

      Delete