LEPAS 3 TAHUN... MEMANG SERAM DAN GERAM...


CASING EXTERNAL NI PUN DAH RABAK...
Last week, Liez pun sibuk mengemas almari baju. Bila buka je almari besar tu, tetiba Liez terpandang satu susuk yang hitam sedang berlindung dibalik baju-baju Liez.. Waktu tu dah pukul 11 malam, Dearie dan Qaseh duk melepak dekat living tengok tv. Liez dalam bilik nak tidur kan Niyaz..Sebab dia demam so asyik meragam je..
Liez berani kan diri untuk tenung dan cuba bergerak untuk sentuh benda tu. Dalam suasana yang samar-samar dengan cahaya bulan ditingkap Liez pun terjah ...
Haaaaaaaa akhirnya ketemu juga dengan  External Harddisk  Liez cari hampir 3 tahun lalu... Ya Allah... macam mana pulak boleh ada dalam almari tu. Sebab Liez yang kemas dari kotak masuk dalam almari semua...
Happy tak terkata la Liez sebab dalam tu ada tersimpan gambar-gambar Qaseh dari baby. Apa lagi terus on laptop nak try bukak mana tau kena virus ke apa ke.. Alhamdulillah sihat gambar-gambar dan documents dalam tu.. Lega rasanya.. 
External tu hilang masa Liez sibuk mengemas untuk pindah dari Ukay Perdana ke Batu Caves. Memang tercari-cari dan teringat aje... Alhamdulillah dah ketemu...

You May Also Like

4 comments

  1. Syukur.. sayangkn gambar lama-lama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye Awa... yang penting pic Qaseh tu dari lahir ada dlm tu..

      Delete
  2. wahh alhmdulilah..ktemu jua akhirnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah... dah tak fikir dah mn dia hilang

      Delete