LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

KLIK BANNER UNTUK MENGETAHUI SYARAT PENYERTAAN

HADIAH LUMAYAN UNTUK PEMENANG
PENYERTAAN KURANG 50 PESERTA (10 PEMENANG)
1st Prize: 1 X RM 300
2nd Prize: 3 X RM 200
3rd Prize: 6 X RM 100

PENYERTAAN LEBIH DARI  50 PESERTA (20 PEMENANG)
1st Prize: 1 X RM 500
FR2nd Prize: 7 X RM 250
3rd Prize: 12 X RM 125

PENYERTAAN LEBIH 100 PESERTA (30 PEMENANG)
1st Prize: 1 X RM 800
2nd Prize: 12 X RM 300
3rd Prize: 17 X RM 150

YEAY....LAZADA MALAYSIA akan menyambut ulangtahun ke 5 mereka pada 22 March nanti. Dan yang pastinya, LAZADA MALAYSIA akan menawarkan harga termurah untuk produk-produknya sehingga potongan harga 90%. Bermula pada 22 hingga 24 March nanti. So korang boleh la listkan barang-barang yang korang nak beli nanti ye... Jangan ketinggalan untuk membeli belah nanti ye... Liez memang dah ada listnya.Jom Shopping disini


Siapa tak tahu pasal LAZADA MALAYSIA ??? Ishh ishhh ishhhh.... LAZADA MALAYSIA dah menjadi bualan orang ramai kerana menjadi satu platform membeli belah secara atas talian yang terbaik di Malaysia. Sebut je LAZADA MALAYSIA... dah boleh bayangkan ratusan ribu barang-barang yang ditawarkan dengan harga sangat murah dan kualiti barang-barangnya adalah yang terbaik. Dari produk kecantikan dan kesihatan, perkakasan rumah, telefon bimbit dan tablet, barangan permainan dan penjagaan bayi dan kanak- kanak, fesyen untuk kaum hawa, kaum adam dan juga tidak ketinggalan untuk anak-anak kita. Tidak lupa anda boleh mendapatkan barangan sukan dan kecergasan. Tanpa perlu bergerak keluar dari rumah dan menempuh kesesakan jalan raya dan orang ramai. Hanya dengan KLIK sahaja, LAZADA MALAYSIA akan menghantar barang-barang ke depan pintu rumah anda. Senang kan...

Kita juga boleh membeli barangan berjenama dalam Malaysia dan dari luar negara di LAZADA MALAYSIA tanpa perlu memikirkan kiraan mata wang dan hanya di hujung jari anda. Terdapat juga barangan esklusif hanya terdapat di LAZADA MALAYSIA sahaja. Seronok kan??? Haaaa Sebab itu Liez galakkan anda membeli belah di LAZADA MALAYSIA.

A. Apa yang Liez suka tentang LAZADA MALAYSIA?
Sebab LAZADA MALAYSIA menyediakan perkhidmatan membeli belah secara atas talian terbaik. Senang cakap, untuk orang yang 1st time nak shopping dengan LAZADA MALAYSIA pun boleh buat semudah ABC. Applikasi mudah, senang difahami. Barang-barang dari yang harga ribuan ringgit hingga yang murah semua ada di LAZADA MALAYSIA. Hanya dihujung jari. Tak perlu keluarrumah untuk memberli belah
Ok seriously Liez penah cuba online shopping yang lain. Pernah la sekali dua terkena la. Order barang, payment dah settled tunggu barang tak sampai-sampai.. Bila call atau email untuk check memang makan masa la.. Akhirnya mintak refund sebab barang tak sampai-sampai...
Denga LAZADA MALAYSIA memang Liez mempunyai pengalaman yang sangat best.Barang yang dipesan sampai seperti yang dinyatakan..

B. 3 Produk yang dipilih dari LAZADA MALAYSIA (3 Kegemaran Anda)

1. FABER FISSO 9694/2HP (GR) FREE STANDING COOKER
Dapur ni memang impian Liez sebelum Liez berpindah ke rumah baru. Pasang kabinet dapur pun memang tinggalkan satu area khas untuk kehadiran dapur idaman ini nanti. Tapi masih belum dapat dimiliki kerana belum cukup budget lagi. Semoga tahun hadapan impian dan usaha menyimpan duit untuk mendapatkan dapur ini tercapai.




Dapur Liez sekarang. Belum ada rezeki untuk beli dapur idaman Liez tu.

2. GO PRO HERO 5 BLACK (FREE ESSENTIAL KIT)
Go Pro ni memang klau ada budget Liez nak beli sebab bila ada anak kecik 2 orang ni,agak susah nak bergambar bersama menggunakan telefon bimbit. Kalau gunakan telefon bimbit,mesti berebut dengan anak-anak.. hihihi so klau ada Go Pro ni, dapat bergambar dengan meriah dan senang. Memang tidur dengan senyuman punya.




3. MEDELA SWING MAXI BREAST PUMP + ISA UCHI URBVAN BREAST PUMP BAG WITH ICE CUBE

Last dalam wishlist Liez,breast pump Medela ni. Memang idaman sangat since ada anak pertama lagi. Memang mendapat review dari pengguna Medela yang menyatakan Medela adalah pump terbaik. Liez hanya mampu dengar je bila dapat tahu harganya memang mahal. So Liez hanya mampu dapatkan beli pump jenama Spectra dan Autumnz. 



" Senjata perang " Liez dari tahun 2013
C. PANDANGAN DAN CADANGAN UNTUK MENAMBAH BAIKKAN LAZADA MALAYSIA
LAZADA MALAYSIA sudah memberikan satu servis yang terbaik untuk pembeli-pembelinya. Pastikan kecemerlangan servis itu dikekalkan. Memperkenalkan lebih banyak produk tempatan.Memastikan packging setiap barang untuk memastikan barangan pembeli selamat sampai dengan selamat danberkeadaan baik. Liez tak pernah lagi melalui pengalaman yang pahit denganLAZADA MALAYSIA.. So keep it up LAZADA MALAYSIA!!!!

D. UCAPAN ULANGTAHUN UNTUK LAZADA MALAYSIA
Selamat Ulangtahun yang ke 5 LAZADA MALAYSIA.Semoga LAZADA MALAYSIA terus mengekalkan servis terbaik untuk rakyat Malaysia. Terus menyediakan pilihan barangan yang terbaik dan termurah. Jangan lupa memberikan potongan harga terendah setiap masa ya...hihihi

You May Also Like

9 comments

  1. Uish menarik betul wishlist akak ni. Especially yang gopro tu! Dah lama teringin tak tahu la bila boleh dapat huhu.

    ReplyDelete
  2. amboi mak semua harga ribu riban... hahahaa... high taste! :D nak join gak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. wishlist yg ribu riban la yang tak dapat nak beli... hihihi

      Delete
  3. Wahh...makin ramai yg join...good luck

    ReplyDelete
  4. wahhh... menarik wishlist tu.. go pro tu best... hehe.. btw good luck ya.. :)

    ReplyDelete
  5. byk nya brg menarik dkat lazada kan ! tp ju xperna lagi bli dekat lazada seumur hidup ju huhuhu
    btw all the best tau =D

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya ye :)

    www.fatinamdzfr.blogspot.com

    ReplyDelete