LAKASTAH JOIN SEGMEN BELOG URANG BRUNEI

KLIK UNTUK SUPPORT SEGMEN FAE
Nie first blogger luar negara yang Liez follow. So tak salah kita support blogger dari mana pun dia berasal. Sebab kita kan manusia tak kira boleh berbuat baik dengan orang luar negara.

Jom support Segmen Fae ni..Mudah je....Just nyatakan pernahkan korang pernah menerima komen yang buruk dari reader lain @ pernahkah korang terima komen dari reader selain dari Malaysia?

Komen Liez
Setahu Liez memang takde lagi terima komen yang menguris hati atau yang menjatuhkan Liez. Maybe sebab Liez pun blogger tegar hihihi.. As Fae cakap penah kena komen yang mengguris hati. Jadi kita sebagai blogger yang kental kena terima pendapat atau komen dari orang lain untuk membetulkan jika ada kesilapan kita. Tapi tak semestinya itu membuatkan kita down. Kita kena terus menulis..K
Fae jangan down k... anggap la itu sebagai cara untuk menaikkan semangat kita... JANGAN RISAU BLOGGER-BLOGGER YANG LAIN AKAN SUPPORT FAE...

Then dah habis mengomel korang post dan linkkan pada entry blog Fae di ruang komen entry Fae tu. Jangan lupa inform korang follower yang keberapa... TAMAT

You May Also Like

1 comments

  1. aww thank you sudi join segmen fae ^^ follow sini #160

    ReplyDelete