BILA DEARIE REQUEST NAK HOMEMADE TWISTIES

by - 12:20 PM



Liez ingat takde la yang minat nak makan homemade twisties yang Liez buat untuk anak-anak tu.. Walauapun buat 2 flavour, plain dan pedas. Tapi tup-tup last week, Dearie dah bersuara tanya kalau nak buat twisties tu nak kena beli apa. Opppss terkejut kiteww...
So semalam sambil melayan anak-anak, parents Liez pun ada, adik bongsu dan adik no 3 pun datang rumah dengan wife memasing...Liez buat la projek homemade twisties tu...Macam biasa la klau Niyaz nampak je mama dia masuk dapur dan tutup pagar tu, dia pun mula la merengek nak masuk . Dearie masuk dapur nak continue untuk goreng laksa tu...


You May Also Like

10 comments

  1. wah! macam best je. boleh share resepi lah :D http://shafyqahazahar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Baru tau twisties boleh buat kat umah. *lelaki noob. hehe

    ReplyDelete
  3. eh boleh buat sendiri dah twisties! nanti share resipi tau tau

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/4-tips-elak-digelar-drama-queen.html

    ReplyDelete
  4. sila buat banyak cik dan bawak ke ofis..haha

    ReplyDelete
  5. Pakai laksa ke?

    Can't wait la nak baca resepi,macam menarik jeeee...hihi

    ReplyDelete
  6. wah, twistis homemade? macam best je, share la resipi!

    singgah dan follow lepas tengok entry blog elsa ttg hadiah, =)

    ReplyDelete