KENAPA IPPO HAFIZ???

by - 10:03 PM

Sejak dua menjak ni makin rancak drama adaptasi ditayangkan.. Selain dari tajuk yang kadang-kadang kelakar, barisan pelakon yang ok,Liez akan tertarik dengan lagu OST nya..

Dan penyanyi yang Liez suka kalau untuk OST ni adalah Ippo Hafiz.. Seriously memang sedap betul lagu dan macam kena je dengan drama yang ditayangkan..

First lagu Liez tertarik adalah lagu Rahsia OST Teman Lelaki Upahan..Memang tercari-cari siapa penyanyi masa mula-mula dengar..
Lepas tu lagu Kekal Bahagia OST Cinta si Wedding Planner... Pun best..
Sekarang lagu Aku ingin kamu OST Suamiku paling sweet...
Semua lagu yang memang kena dengan jalan cerita dan macam sweet je...
Memang Liez tak boleh move on dengar suara dan lagu-lagu Ippo Hafiz


AKU INGIN KAMU- OST Suamiku paling sweet
Sumber: Youtube


RAHSIA - OST Teman lelaki upahan
Sumber: Youtube



KEKAL BAHAGIA - OST Cinta si wedding planner
Sumber: Youtube




You May Also Like

8 comments

  1. Saya pun baru kenal dia ni. Best juga lagu-lagu dia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suara dia lain dari yang lain... lagu pun boleh tahan sedap telinga mendengar

      Delete
  2. Sedapppp lagu2 ippo hafiz ni, suara nak macam Opick sikit.

    ReplyDelete
  3. setuju! mmg best dan first lagu dia kat drama si Wedding Planner

    ReplyDelete
  4. Saya just minat dengar lagu ost Teman lelaki Upahan jer. Yang lain, gitu2 jerlah. Hahah.

    Latest from me, http://lynk.my/jlwD

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. lagu 'Kasih dalam Hati' pun best juga. dah lupa lagu tu ost drama apa. tapi lagu2 Ippo Hafiz memang best

    ReplyDelete