HADIAH BIRTHDAY PERTAMA NIYAZ....DAPAT KERETA TU.........

by - 1:48 PM

Liez dan Dearie bukan jenis yang tak reti nak beli hadiah ni...Selalunya kami belanja makan je .. Tapi kalau belah In Law Liez memang diaorang tahu je nak beli apa untuk cucu dan anak buah diaorang ni.. kira untung la sebab both Qaseh dan Niyaz selalu dapat hadiah dari Atok, Opah, ayah Chor, Achu Qiqi dan Achu Khairul... kira first cucu la...baru dua kerat cucu... hihihi klau dah ramai jenuh la kan..hihihi

Niyaz dapat suprised yang sama macam Qaseh dapat masa umur 1 tahun.. Dapat kereta..Waaaaaa kauuuuu dapat kereta masa umur setahunnnnn!!! kalah anak Cik Ta tau hihihi... Dapat kereta control je pun hihihi..
Tapi yang best Qaseh la bila tengok kereta adik dia besar dari kereta dia.. Mula la nak pinjam la, kereta dia rosak la, adik bagi pinjam la... hahahaha
Lawak la kakak ni.... 

Alhamdulillah... Niyaz dapat hadiah Ford Ranger mini... Atok kata no present untuk 7 tahun..hihihi masa Qaseh, atok cakap no hadiah sampai 5 tahun...hihihi


KIRI: BIRTHDAY PRESENT 1ST YEAR NIYAZ (2017)
KANAN: BIRTHDAY PRESENT 1ST YEAR QASEH (2014)

QASEH TENGAH TEST DRIVE KERETA NIYAZ 
NIYAZ TERKEJUT KOT DAPAT SUPRISED MACAM NI... HIHIHI



P/S: Untung anak mama baba sebab dapat hadiah kereta masa umur setahun, mama dulu kereta kecik yang main kayuh tu pun tak de.. hahahaha

You May Also Like

12 comments

  1. Wah best tu. Seronok lah niyaz dah ada kereta. Tunggu amik lesen je tu. Hehe

    ReplyDelete
  2. amboi besar besar keretanya hakhak. lepasnie petang petang ronda lah dekat kawasan rumah :D zaman elsa dulu takde tau macam gitu jugak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. elsa... kereta tu hanya dapat naik klau balik ipoh je... sbb mama dan baba niyaz tak nak semakkan rumah... dah byk sgt toys ni nak tambah lagi dengan 2 kereta...hihihi

      Delete
  3. Replies
    1. tau takpe... kita dulu nak dpt yang kayuh tu pun dalam mimpi je la...

      Delete
  4. Waaaa bestnyee... kat mane nk beli ford ranger tu?? Rasa cam nk hadiahkan utk anak jugak bulan 4 ni.. hehehe

    ReplyDelete
  5. nak merasa juga dulu tak dapat pun :(

    ReplyDelete