Sesi Perkenalan 1.0 By Beeha Azman

by - 3:23 PM

Since blooger Beeha Azman nak berjalan-jalan mencari sahabat baru, so Liez pun sangat berbesar hati nak menjadi sahabat Beeha dengan ikhlas... hahahahha indah tak??? hihihi gurau je...

Jom la kawan-kawan kita join Sesi Perkenalan 1.0 By Beeha Azman .

KLIK BANNER 


Syarat-syarat pun mudah je.....

1. Siapa yang belum follow, silakan follow blog Beeha yang tak seberapa ni. 😁

2. Follow Instagram Beeha dan like my Fb Page

3. Kemudian, copy dan pastekan sahaja gambar di atas pada post entry korang. Pastikan korang letak link segmen ini di banner gambar itu.

4. Tag laa dua atau tiga kawan blogger korang yang lain. 

5. Dan jangan lupa letakkan link entry korang di bahagian komen di bawah.

You May Also Like

1 comments

  1. hai sis, beeha followback sini. thanks ye support and join!. :D

    ReplyDelete