Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

by - 2:43 PM

Yuhuuuuuuu... tetiba histeria bila tengok fridge magnet nie....
Boleh tahan jugak la minat collect fridge magnet.. dekat rumah penuh pintu fridge tu.. sekarang je bila anak dah dua... makin berkurang pulak.. sebab si kakak duk main then masuk simpan dalam bag dia..huhuhu
Tapi tak boleh beat my sis in law... memang hantu fridge magnet...

Tetiba makcik kita blogger Sweetsourleyra tagged kita.. so apa lagi..Liez join la GA nie.. mana tau rezeki kitewww kannnn...

Jom join Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

Saya tag +Abam Kie 






Bagaimana nak join GA ni? mudah aje!


SYARAT - SYARAT PENYERTAAN :


1. WAJIB FOLLOW blog Jari Manis : Travel List  dan Scdha Sein Photo And Travel .

2. BUAT dan PUBLISH satu entri bertajuk 'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

3. TAMPAL BANNER penyertaan dan backlink kepada entri INI sahaja.

4. TAG sekurang-kurangnya seorang rakan blogger atau lebih.

5. JANGAN LUPA tinggalkan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entri INI sahaja.

6. Nota Penting : Pastikan follow syarat 1 -5. Jika salah satu syarat tidak dipenuhi, penglibatan TERBATAL.



INGAT!!!! Tempoh penyertaan dari "07 November 2016 hingga 07 Disember 2016 sahaja".

Pemilihan pemenang akan dibuat melalui random number service Random.org. 


Jadi hanya sesiapa yang bertuah sahaja akan dapat 10 hadiah yang di tawarkan, kalau nak tahu BERTUAH ke TIDAK, cuba lah dulu tak rugi pun heeee.

JM ucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang sudi join GA ini. Sokongan kalian amat di hargai. "We as a blogger we support each other".

You May Also Like

10 comments

  1. TErima kasih Fey Liez sudi JOIN..awak peserta No 85

    ReplyDelete
  2. TAG Abam Kie? dia dh lama JOIN..org lain yang TAG dia heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak ye ke.... tak pe kita tag orang lain la... huhuhu sorry sis

      Delete
  3. Terima kasih join... Good luckkk yeahhh... Done follow #59

    ReplyDelete
  4. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
  5. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  6. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  7. Salam..hai..singgah sini dari GA yang sama..Best of luck ya.. done follow sini http://www.akifimtiyaz.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari-manis-scdha-sein-travel.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking sini..
    all the best..
    http://kasihkuamani.blogspot.my

    ReplyDelete