Mini Giveaway by Penselduabee

by - 1:17 PM




Ok kali ni kita join GA dari blooger famous dikalangan blogger...
Since first time join GA ni, makain bertambah follower dalm bloglist ni... Dan seronok bila hari-hari tengok post semua blogger nie.. So tak salah untuk kita join sebanyak GA yang ada even hadiahnya sebatang pen kan,,, Bukan hadiah yang Liez nak tapi... nak menambah follower dan mengeratkan lagi silaturahim......

Syarat penyertaan:

1: Follow blog Penselduabee
2: Add to Circle +Radhia Razali
3: Click INI dan ITU
4: Buat entry " Mini Giveaway by Penselduabee", paste banner sia atas dalam      ruang entri (backlink sekali)
5: Publish entry tersebut
6: Tinggalkan URL entry korang dekat komen post itu.
7: Share /ping entry  " Mini Giveaway by Penselduabee" dari blog saya ini di         FB
8: Like picture Click picture ini
9: Klau menang hadiah akan di pos danharus di dalam Malaysia sahaja

Senang kan nak join??? GA berlangsung sebulan dari 24 Nov - 24 Dec 2016

Hadiahnya:
Top Referal  1 x RM 10

3 Pemenang
1 x 2017 dairy
1 x clutch bag dan pen
1 x keychain dan frideg magnet Cameron Highlands

5 Pemenang 
Bloglist

You May Also Like

2 comments

  1. Singgah sini dari GA yang sama :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/mini-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete