JOM MAKAN: OVERLOADED WESTERN KL

by - 7:00 PM

Semalam dinner dekat sini. Sebab jadi viral dalm FB. So Adik Liez booking la tempat pukul 9 malam. Yang bestnya, Liez, Dearie dan Niyaz sampai dulu.Masuk la dekat kedai nie..Bila masuk, tengok semua orang makan makanan thai, stae dan western.. Kat situ dah pelik dah..
So Dearie pun pergi ke kaunter untuk check meja mana yang dah reserved untuk kami. Orang tu pun kata ok dan dia bagi kami tempat duduk bersila..
Masa sampai tempat duduk, Liez terpandang belah kanan.. Ehhh ada kedai kat sebelah ni..??

So Liez pandang Dearie dan cakap maybe kita salah tempat nie. Kedai nya disebelah kot..Hahhahaha memang salah... Adik Liez cuba called sebab dia pun dah agak kami salah masuk kedai..
Cetttttttttttttttttttttttttt..... So you guys jangan jadi macam Liez ye.. mana taknya, nama kedai Pekan Station tapi dalam FB nama lain...hihihi
Masa sampai tu memang penuh orang. Memang meja kami dah ada. So sampai je terus duduk.
If tanya pendapat Liez la, maybe diaorang kena cari lokasi lain yang selesa dan besar.. Meja diantara satu sama lain rapat-rapat... Waiter dan waiteress diaorang pun susah nak gerak.. Nasib la diaorang kurus-kurus belakang.. Boleh mencelah..Pasal makanan pulak, biasa saja bagi Liez..   








You May Also Like

3 comments