Ikut saranan menteri... Jom bercucuk tanam

by - 12:42 PM

Hmmmmm malas nak komen statement - statement pak menteri sekarang nie..Semua bagi jalan penyelesaian "TERBAIK" sangat... So moh la kita bercucuk tanam.. Yang duk landed boleh la korek-korek tanah tanam sayur ke, ulam -ulaman ke kann.. Macam Liez nie duk condo yang sekakang kera balcony nya tu macam mana nak bercucuk tanam..? Boleh la... reserve satu bilik kosong dan tambak tanah dalam tu.. so boleh la bercucuk tanam..hmmm takpe biarlah mereka dengan statement mereka.. kita kita je la kemampuan kita.. klau tak mampu..duk diam-diam.. Nak cerita, last sunday lepas balik dr short tip ke Melaka. Menanam semula pokok padan yang dekat ofis ke pasu.. Sanggup beli pasu dekat Mr DIY..Beli tanah dekat pasaraya HERO Wangsa maju.. 

Pokok ni dah dekat 2 bulan dalam botol.. Tengok akar hijau tu...
Excited bila kata nak tanam pokok
Nie Liez saja beli benih pokok bebunga untuk bagi Qaseh tengok progress pokok tu nanti
Terlebih over excited
Membesar dengan jaya ye pokok pandan


  
So bercucuk tanam la dengan Qaseh.. Seronok dia dapat buat sepah kannn..


You May Also Like

1 comments