Giveaway miniature photography by Waza Studios

by - 10:05 AM


Haaaaa... ini best punya giveaway.. Sebab Liez suka bab2 gambar nie... Comel je klau miniature kan..
Dulu masa boleh buat pakai Photoshop memang kerja edit je pic jadi miniature.. sekarang..hmmmm yang hadooooo..hihihihi Jom la join Giveaway miniature photography by Waza studios


syarat-syarat penyertaan

1) terbuka kepada semua blogger di malaysia

2) mempunyai blog dan instagram

3) follow blog dorayakino.blogspot.com

4) follow instaram waza_studios

5) copy entry dan banner di atas(link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk giveaway miniature photography by waza studios di blog anda 

6) letakkan link blog penyertaan anda di dalam ruangan komen ini

7) tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam

8) harap semua jujur dengan syarat-syarat yang dikehendaki ye :)


pemilihan pemenang

okay untuk pemenang kitorang akan melakukan cabutan secara menual dan sebanyak empat orang pemenang yang akan dipilih.setiap pemenang gambar nya akan diedit sebanyak dua gambar sahaja.selepas itu,setiap pemenang mestilah meletakkan gambar tersebut di ig atau di blog masing-masing.(kalau letak kat ig kenalah tag waza studios okayh!hehe)

untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh..

senarai peserta akan diupdate dari semasa ke semasa

#jomsapotwazastudios!

You May Also Like

4 comments