TANGAN NIYAZ BENGKAK

by - 6:30 PM

Gelabah jugak la Liez bila tengok tangan Niyaz membengkak nang gadang tuu..

Dah la memang tangan dia jenis kembung macam nak gigit je comel tu...
Tapi this time bengkak sebab kena gigit semut ke nyamuk.
Mula-mula memang nampak ada tanda bintat merah pada celah jari Niyaz. So Liez sapu la minyak angin..Tup-tup esok pagi bangun tengok...BANG!!!!! bengkak!!!

Gelabah la sebab rasa macam bersalah sapu ubat pulak padahal ubat tu ubat mujarab untuk sapu ketika batuk dan selsema..
Niyaz pulak takde la pulak merenggek atau tak boleh tidur if nak kata dia terjatuh tangan cedera ke, or sakit sebab kena gigit serangga berbisa ke.Yang pastu bukan la serangga yang heboh duk kata tu.. Charlie tue..Mintak simpang.. Dia relax je bila duk picit-picit bengkak tu..

Pagi semalam terus la ajak Dearie pergi Klinik Norliza dekat Melawati. Memang klinik yang selalu pergi dulu dari awal kahwin sampai sekarang. Ubatnya serasi dengan Liez dan Dearie. So jumpa doktor, doktor kata maybe alergic or kena gigit dengan serangga. Terpaksa makan ubat bengkak..
Hope tangan Niyaz cepatla surut bengkaknya.. Mama risauuuuuu !!!!!!


bertambah gebu tangan Niyaz

Macam comel jeeee...hihihi

You May Also Like

0 comments